Subscribe Us

Header Ads

Megnyílt az első fodrászat a községben

Örömmel olvasom, hogy most már mind több helyet kapnak a járásból érkező cikkek, hírek a Váci Naplóban. A mi községünkben, Kisnémediben is sok minden igényli a nyilvánosságot.

A Kisnémedi vegyesbolt 1980-as évek.

Évekig probléma volt, hogy vegyesboltunkban miért nem lehet tartós fogyasztási cikkeket vásárolni, rádiót, televíziót, hűtőgépet?
Kovács András vegyesboltvezető tájékoztatása szerint a legutóbbi hat hónapban három hűtőgépet, három gáztűzhelyet és 10 darab televíziót vásároltak. A bolt havi forgalma átlagosan 20 000 forinttal növekedett.

Arról is hírt adok, hogy a kisnémedi önkéntes tűzoltótestület most vasárnap ünnepli fennállásának 40 éves jubileumát. Az ünnepségen dr. Varga Imre, a járási tanács osztályvezetője mond beszédet, majd a községi és a járási tűzoltók bemutató gyakorlatot tartanak.
Kisnémedi régi kívánsága teljesült, mert a Dunamenti Vegyesipari Ktsz egy régi autóbusz váróhelyiséget férfi és női fodrászattá alakított át. Most már asszonyainknak, lányainknak nem kell Pestre vagy Vácra utazniuk a szép frizura kedvéért.

Csernák József tanácselnök

Váci Napló 1967. szeptember 22. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések